archief >>

Scala Hiphop dansers weer in de prijzen

Over mij / ons


Scala hiphopdansers weer in de prijzen
 
Scala’s Team Double U en trainers werken hard aan hun shows en choreografieën en laten zich regelmatig zien op wedstrijden en festivals. Binnen het wedstrijdteam zijn inmiddels ook duo’s gevormd. “Als je toch op een wedstrijddag bent met je team, dan is het superleuk om ook mee te doen met de duo-categorieën”, aldus trainer Demi Tanalepy.

Twee hiphopdans duo’s reisden naar Eindhoven om mee te doen met de hoogste categorieën van dansbond Soneo Dance Challenge. Het duo Creative Dance Minds wist de tweede prijs in de wacht te slepen. Het duo Calvé Boys behaalde de derde prijs. Ook werden de Calvé Boys gevraagd om als solisten mee te doen in de solo freestyle categorie.
Demi dacht ‘voor de leuk’ eens mee te doen als solist. Omdat hij niks had voorbereid was hij verrast om in de finale terecht te komen waar hij tweede werd. Beide dansduo's hebben zich geplaatst voor het NK!

Op moederdag werd Team Double U eerste tijdens DancEvent in Haren. Demi: “We hebben nog een aantal wedstrijden in het verschiet en er zijn een aantal wijzigingen binnen het team. We gaan keihard aan de slag om ook straks het nieuwe dansseizoen met succes te starten!”
 

Agenda


meer agenda >>

Nieuwsbrief


Altijd op de hoogte blijven van de laatste cursussen, nieuws of projecten? Meld je dan nu in voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden >>

Fotoboek

  • Foto's

bekijk onze foto's >>

Online podium

  • Op het online-podium kunt u de beste werken van onze cursisten vinden. Bekijk hier wat door ons wordt gemaakt.

bekijk ons podium >>

Volg ons ook op