archief >>

Nieuw voor volwassenen: Art Journaling

Kunst maken in het klein, dat kan vanaf donderdag 28 februari bij Scala in Meppel. In de cursus ‘art journaling’ door Diny Kiers maak je in 6 bijeenkomsten een heel eigen, persoonlijk kunstboek. Elke avond ga je aan de slag met nieuwe inspiratie, een andere techniek en een ander thema. Voor iedereen vanaf 16 jaar die van tekenen, illustreren, schilderen, schrijven, dichten en handlettering houdt. De cursus vindt plaats op donderdag van 19.00 tot 20.30 uur in CCM De Plataan.

 

Je kunt je aanmelden tot 12 februari>

Tijdens deze cursus ontdek je je eigen creativiteit en stijl. Je kunt eindeloos mogelijkheden en materialen uitproberen, zoals collages, gelliprint, tekenen en schilderen. Allerlei dagelijkse dingen om je heen kunnen een uitgangspunt zijn voor het maken van een pagina in je persoonlijke art journal. Je creëert je oog voor kunstzinnigheid en gaat misschien wel ervaren dat er een nieuwe manier van kijken ontstaat.

 

Iedereen kan meedoen aan de cursus. Je kunt op je eigen niveau werken. In de opdrachten krijg je veel ruimte voor eigen interpretatie. Vóór elke bijeenkomst ontvang je de les en inspiratie, zodat je alvast kunt broeden op wat je wilt maken en eventueel alvast materiaal kunt verzamelen. 
Agenda


meer agenda >>

Nieuwsbrief


Altijd op de hoogte blijven van de laatste cursussen, nieuws of projecten? Meld je dan nu in voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden >>

Fotoboek

  • Foto's

bekijk onze foto's >>

Online podium

  • Op het online-podium kunt u de beste werken van onze cursisten vinden. Bekijk hier wat door ons wordt gemaakt.

bekijk ons podium >>

Volg ons ook op