archief >>

NIEUW: musicalgroep in Steenwijk 10 t/m 18 jaar

Scala, Orca Theaterproducties en Rabo Theater De Meenthe starten een nieuwe musicalgroep in Steenwijk, voor jongeren van 10 tot 18 jaar die zich willen bekwamen in het musicalvak: acteren, dansen én zingen. De lessen vinden plaats vanaf 1 oktober op de maandag van 16.30 tot 18.00 uur in De Meenthe. In 28 lessen werk je toe naar een eindvoorstelling in het theater. Op maandag 17 en 24 september zijn er gratis proeflessen.
 

Aanmelden

Klik hier voor 10 t/m 12 jaar (basisschool)

Klik hier voor 12 t/m 18 jaar (voortgezet onderwijs)

 

Proefles?
Mail je naam, leeftijd en telefoonnummer naar info@ontdekscala.nl om je aan te melden voor 1 of 2 proeflessen op 17 en 24 september. Geef ook even aan naar welke proefles(sen) je komt. 

 

Onze vakdocent en artistiek leider Gerrit Jan Rutgers, verantwoordelijk voor onze bloeiende musicalafdeling, vertelt: ‘We hopen veel enthousiaste theaterdieren te verwelkomen in deze nieuwe groep. De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Musical is een populair theatergenre waarin meerdere disciplines samen komen: acteren, zingen en dansen. De lessen zijn dan ook zeer gevarieerd. In Steenwijk krijg je les van Yoanique Hillen, een ervaren musicalactrice/zangeres die recent is afgestudeerd aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Zwolle. Daarnaast krijg je één keer in de maand les van een gastdocent die gespecialiseerd is in toneel, zang of dans. De eindvoorstelling maken we met elkaar. Je denkt zelf mee over het verhaal, de scenes, de liedjes en het decor. We hopen Steenwijk te kunnen verrassen met een mooie eigen productie op het podium van De Meenthe in mei volgend jaar'.
Nieuwsbrief


Altijd op de hoogte blijven van de laatste cursussen, nieuws of projecten? Meld je dan nu in voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden >>

Fotoboek

  • Foto's

bekijk onze foto's >>

Online podium

  • Op het online-podium kunt u de beste werken van onze cursisten vinden. Bekijk hier wat door ons wordt gemaakt.

bekijk ons podium >>

Volg ons ook op