archief >>

Scala hiphopdansers 2e op NK in Haarlem

Op moederdag reisden de hiphopdansers van Scala naar Haarlem om mee te doen aan het Nederlands Kampioenschap van Dance Competitions. Zij hadden zich in de voorrondes met uitstekende resultaten weten te plaatsen. Het dansgezelschap bestond uit het duo Alicia & Anton en Team Double U. Het duo Calvé Boys kon spijtig genoeg door omstandigheden niet meedoen, ondanks dat ze geplaatst waren.


Demi Tanalepy vertelt: 'Naast trainer van Team Double U ben ik een danser van de Calvé Boys. Mijn partner kreeg helaas drie dagen van te voren te horen dat hij niet mee kon doen aan het NK vanwege werk. Erg zuur want we hadden zo hard getraind. Hij danst ook in het team en doordat hij niet mee kon naar Haarlem was de beste oplossing dat ikzelf als trainer mee ging dansen om het gat op te vullen in het optreden. Dat was spannend, want ik moest alle positie verwisselingen en individuele bewegingen van Martijn in drie dagen leren. Pas op locatie van het NK heb ik voor het eerst kunnen trainen met het team.' 


Dit pakte gelukkig goed uit. Team Double U wist de 2e prijs in de wacht te slepen in de categorie 18+. Zamé Meijers (15) is het jongste lid van het team. 'Dit was nog maar mijn tweede wedstrijd en dan dans je meteen het NK. Dat is supercool!' Anton en Alicia wisten na een fantastisch optreden ook de 2e plek in de wacht te slepen in de categorie duo’s 16+. Top resultaten van een hechte groep dansvrienden.
Agenda


meer agenda >>

Nieuwsbrief


Altijd op de hoogte blijven van de laatste cursussen, nieuws of projecten? Meld je dan nu in voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden >>

Fotoboek

  • Foto's

bekijk onze foto's >>

Online podium

  • Op het online-podium kunt u de beste werken van onze cursisten vinden. Bekijk hier wat door ons wordt gemaakt.

bekijk ons podium >>

Volg ons ook op