archief >>

Rijk Scala aan optredens tijdens eindvoorstellingen

Traditiegetrouw sluit Scala het culturele lesseizoen af met enkele prachtige einduitvoeringen in de theaters in het werkgebied. Op zaterdag 24 juni was De Tamboer in Hoogeveen al aan de beurt en afgelopen weekend vonden de voorstellingen plaats in Schouwburg Ogterop in Meppel en theater De Meenthe in Steenwijk.

 

Een lange, warme en schitterende avond vrijdag 7 juli in Ogterop bood een enorme variatie aan muziek- en dansstijlen. Klassiek ballet, moderne dans en breakdance, bijzondere slagwerkperformances, duetten viool, het harpensemble en ensemble Japanse muziek, bandjes, musical, strijkers en fluitisten, het beginnersorkest en een klarinettrio namen de bezoekers mee in een afwisselend programma vol mooie hoogtepunten. Niet alleen het publiek genoot, ook voor veel leerlingen is het optreden in een écht theater een bijna magische ervaring. Op zaterdagavond was het podium van Theater De Meenthe voor Scala en ook hier lieten leerlingen, orkesten, ensembles en dansgroepen van Scala zich zien en horen. Niet alleen vrienden en familie van de uitvoerenden genoten hier van het inkijkje in het beste dat Scala te bieden heeft, maar ook diverse culturele partners en raadsleden uit het werkgebied laafden zich aan deze kunstzinnige mix. Van verstilde pianomuziek tot spetterende breakdance, van jazzdance tot klassiek ballet en van solozang tot een podiumgroot orkest, Scala bood voor elk wat wils!

 

In september start het nieuwe seizoen bij Scala Centrum voor de Kunsten, voor het derde jaar op rij met een kunstproeverij waarin twee weken lang vier lessen naar keuze kunnen worden uitgeprobeerd in alle mogelijke disciplines. 
Nieuwsbrief


Altijd op de hoogte blijven van de laatste cursussen, nieuws of projecten? Meld je dan nu in voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden >>

Fotoboek

  • CKV dag Dingstede & Stad en Esch

bekijk onze foto's >>

Online podium

  • Op het online-podium kunt u de beste werken van onze cursisten vinden. Bekijk hier wat door ons wordt gemaakt.

bekijk ons podium >>

Volg ons ook op