Kies hier uw cursus

Popschool


Onderdelen:
Spelen in een combo of popband
Scala Popafdeling
Bij de Scala Popafdeling kun je terecht als beginnend en gevorderde muzikant. We bieden een uitgebreid keuzeprogramma. De lessen kun je volgen op je eigen niveau. 
Jaarlijks stelt Scala uit de leerlingen van de Popafdeling tal van combo’s en bands samen waar je aan mee kunt doen. Deze bands zijn er in verschillende muziekstijlen en niveaus.
Heb je interesse in het spelen in een popband of combo? Informeer dan bij je docent naar de mogelijkheden of neem contact op met Scala. Ook niet-leerlingen kunnen zich inschrijven.

Voor alle bandjes verwijzen we je naar het tabblad Ensembles.
 
Bandcoaching
Speel of zing je in een combo of band, dan is het erg verfrissend om eens een ervaren musicus jouw band te laten coachen. Dat kan op verschillende manieren: eenmalig of een paar keer. De docent kan een keer bij jullie repetitie komen of jullie komen een keer spelen in onze popstudio in Scala. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Heeft jouw band interesse in zo’n coaching; neem dan contact op met de administratie van Scala of stuur een mail. Wij nemen dan contact met je op.

Spelen in een combo of popband


Het spelen in een combo of popband is natuurlijk het leukste wat er is! Jaarlijks stelt Scala uit de leerlingen van de Popafdeling tal van combo’s en bands samen waar je aan mee kunt doen. Deze bands zijn er in verschillende muziekstijlen en op verschillende...
Lees meer/inschrijven >>

Agenda


meer agenda >>

Nieuwsbrief


Altijd op de hoogte blijven van de laatste cursussen, nieuws of projecten? Meld je dan nu in voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden >>

Fotoboek

  • Foto's

bekijk onze foto's >>

Online podium

  • Op het online-podium kunt u de beste werken van onze cursisten vinden. Bekijk hier wat door ons wordt gemaakt.

bekijk ons podium >>

Volg ons ook op