Kies hier uw cursus

Theater

Ben je een echt theaterbeest? Speel dan de sterren van de hemel! Kies voor de toneel- of musicalklas en doe mee aan spectaculaire voorstellingen. Binnenkort sta jij te schitteren op de planken! 
 
Je kunt op zevenjarige leeftijd met theater beginnen en blijven zolang als je het leuk vindt. Er zijn theater- en musicallessen in Hoogeveen, Meppel en Steenwijk. Alle groepen staan onder leiding van vakdocenten die hun passie en kennis over musical met veel enthousiasme overbrengen op de kinderen, jongeren en volwassenen.
 
Je werkt aan leuke, korte voorstellingen die voor het publiek worden gespeeld op verrassende locaties. Als afsluiting van de cursus is er een spetterend optreden in het echte theater. Als Scala hebben we inmiddels een groot aantal prachtige en spectaculaire voorstellingen op onze naam staan. We werken nauw samen met Theater de Tamboer, Schouwburg Ogterop en Theater De Meenthe). Dus geef je op, dan sta jij binnenkort ook op de planken! 
 
Jaarcursussen en korte cursussen
Toneelklas en Musical volg je in een jaarcursus. Wil je in de loop van het jaar instromen? Vaak is dit mogelijk, informeer bij de administratie. 

Sommige lessen zijn in de vorm van een korte(re) cursus. Hiervan zijn veelal meerdere blokken in een jaar te volgen, los of naast je jaarcursus! De korte cursussen hebben een vaste startdatum.
 

Agenda


meer agenda >>

Nieuwsbrief


Altijd op de hoogte blijven van de laatste cursussen, nieuws of projecten? Meld je dan nu in voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden >>

Fotoboek

  • Foto's

bekijk onze foto's >>

Online podium

  • Op het online-podium kunt u de beste werken van onze cursisten vinden. Bekijk hier wat door ons wordt gemaakt.

bekijk ons podium >>

Volg ons ook op