archief >>

Kunstbende 2018 - coaching & dansworkshop Shay Latukolan

16 feb 20:00 - 21:30 uur


Kunstbende 2018 komt eraan. Dé wedstrijd voor jong creatief talent. Doe je mee of overweeg je mee te doen? Er zijn nog enkele plaatsen voor een gratis dansworkshop door choreograaf Shay Latukolan om inspiratie op te doen, feedback te krijgen of te werken aan je act. De workshop van 20.00 tot 21.30 uur is gratis en voor iedereen tussen de 13 en 18 jaar, dus ook als je nog twijfelt over je deelname aan Kunstbende 2018. Locatie: Scala Hoogeveen aan de Markt 5. Meld je zo snel mogelijk aan via een e-mail naar drenthe@kunstbende.nl 

 

Tijdens de workshop ga je aan de slag met je act die je tijdens de voorronde opvoert. Zowel aan de act als de techniek er om heen wordt aandacht besteed. Mocht je nog helemaal geen idee hebben van wat je gaat doen of twijfel je nog of je mee gaat doen aan Kunstbende dit jaar, er is genoeg ruimte om tijdens de workshop te experimenteren.

 

Shay Latukolan
Shay vliegt de hele wereld over voor het geven van workshops en optredens waar hij zo veel mogelijk mensen wil inspireren. Hij veroverde het grote publiek bij Everybody Dance Now en is inmiddels topchoreograaf bij de programma’s DanceDanceDance en Battle On The Dancefloor. In 2007 won hij de categorie Dans bij Kunstbende.
Agenda


meer agenda >>

Nieuwsbrief


Altijd op de hoogte blijven van de laatste cursussen, nieuws of projecten? Meld je dan nu in voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden >>

Fotoboek

  • Foto's

bekijk onze foto's >>

Online podium

  • Op het online-podium kunt u de beste werken van onze cursisten vinden. Bekijk hier wat door ons wordt gemaakt.

bekijk ons podium >>

Volg ons ook op