archief >>

Workshopmiddag met Eric Vloeimans

28 okt 13:00 - 17:30 uur


De nationaal bekende trompettist Eric Vloeimans komt naar Hoogeveen. In samenwerking met muziekdocenten van Scala Centrum voor de Kunsten geeft hij een workshop. Speel je trompet, trombone, klarinet, dwarsfluit, viool of altsaxofoon? Meld je dan nu aan voor deze inspirerende middag via www.detamboer.nl >>

Houd je van musiceren en wil je een leuke uitdaging? Grijp dan deze unieke kans en laat je inspireren door Eric Vloeimans. Centraal staat zijn visie op muziek maken en de muziek uit zijn boek Horn of plenty, waarin hij een methode introduceert voor amateurs om muziek te maken vanuit het hart. Met het resultaat van de workshop open je samen met de andere deelnemers ’s avonds om  20.00 uur het concert van Eric Vloeimans met de High Moor Big Band en Scala Big Band in Theater De Tamboer.

 

Voor wie?
Iedereen die trompet, trombone, klarinet, dwarsfluit, viool of altsaxofoon speelt kan meedoen, zowel beginners als gevorderden en muzikanten van alle leeftijden. Je wordt op niveau ingedeeld. Daarom vragen we je bij het aanmelden om door te geven hoe lang je al les hebt en/of muziek maakt, bij wie je lessen volgt en welk instrument je speelt. Je neemt je eigen instrument mee.

Programma
13.00 – 13.15 uur ontvangst

13.15 – 13.45 uur warming-up
14.00 – 15.00 uur workshopronde 1 (3 groepen beginner, gemiddeld, gevorderd)
15.00 – 15.15 uur pauze met koffie/thee/fris
15.15 – 16.30 uur workshopronde 2 (3 groepen beginner, gemiddeld, gevorderd)
16.45 – 17.30 uur gezamenlijke repetitie


Aanmelden
Kosten: € 15,- | inclusief deelname workshop, entree concert en 2 consumpties
Aanmelden: www.detamboer.nl (uiterlijk 20 oktober 2017 12.00 uur,daarna kun je je niet meer aanmelden, maar kun je je wel op de dag zelf op tijd melden in De Tamboer om alsnog mee te doen) | 0528 - 280180
 

Eric Vloeimans in Drenthe wordt georganiseerd door Music Allround in samenwerking met Scala Centrum voor de Kunsten. Music Allround is een initiatief van orkestleider Martin Oosterwijk, Vereniging Vrienden van De Tamboer en Theater De Tamboer met als doel de lichte muziek in de regio een impuls te geven. 
Agenda


meer agenda >>

Nieuwsbrief


Altijd op de hoogte blijven van de laatste cursussen, nieuws of projecten? Meld je dan nu in voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden >>

Fotoboek

  • CKV dag Dingstede & Stad en Esch

bekijk onze foto's >>

Online podium

  • Op het online-podium kunt u de beste werken van onze cursisten vinden. Bekijk hier wat door ons wordt gemaakt.

bekijk ons podium >>

Volg ons ook op