archief >>

Openingsconcert U!TdagenD Hoogeveen

08 sep 19:30 - 24:00 uur


Het is weer tijd voor de bruisende opening van het culturele seizoen in Hoogeveen. En dit keer in een iets ander jasje dan voorheen. Vrijdagavond begint het festival met een openingsconcert in De Tamboerzaal van Theater De Tamboer in Hoogeveen. Zaterdagmiddag treden er als vanouds allerlei artiesten op in en rondom De Tamboer: van straattheater tot singer-songwriters, van kindertheater tot cabaret, van kunstmarkt tot koren en nog veel meer! Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.

 

Het Cultureel Openingsconcert van U!TdagenD Hoogeveen is hét bewijs dat er heel wat podiumtalent en -plezier borrelt en bruist binnen de gemeentegrenzen. Wethouder Bert Otten geeft het startschot. Kom dat beleven! Een spectaculaire showavond vol muziek, zang en dans, allemaal 'made in Hoogeveen'.


Starring
De Scala Big Band, Annemiek Goelema, Ruben Dekker, Vrouwenkoor Cantabile, Scala klassiek ballet, Yoanique Hillen, Scala's Dedicated Break Unit, Harmonsy Singer, Marilin Jonkman en Selma Suruliz, Malletband Wilhelmina, De Dansschool Schadenberg, Drizz, Stomp en Tresor Dance Center. Het Scala Musicalkoor sluit af met heerlijke hits uit grote, wereldberoemde musicals.

Poppodium in De Beeldentuin
Op het Poppodium in de Beeldentuin kunt je vanaf 20.45 uur genieten van drie Hoogeveense bands. FOXY & FRIENDS vertolkt bekende popliedjes in een jazzy uitvoering en bekende jazzstandards krijgen een poppy en bluesy sausje. De St. Jago Band onder leiding van Alvaro Sint Jago brengt met covers van o.a. Joe Bonamassa, Mat Scofield, John Mayer en BB King een mix van rhythm and blues, funk, soul en jazz. Tot slot nog even lekker rocken met Dirty Dog. Van Foo Fighters tot Led Zeppelin en met bekende klassiekers van o.a. Ram Jan, Aerosmith en Pearl Jam zweept deze geoliede machine het publiek op.
Agenda


meer agenda >>

Nieuwsbrief


Altijd op de hoogte blijven van de laatste cursussen, nieuws of projecten? Meld je dan nu in voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden >>

Fotoboek

  • CKV dag Dingstede & Stad en Esch

bekijk onze foto's >>

Online podium

  • Op het online-podium kunt u de beste werken van onze cursisten vinden. Bekijk hier wat door ons wordt gemaakt.

bekijk ons podium >>

Volg ons ook op